Da, ne puteti apela la numarul de telefon 0737644277 insa este mai indicata comanda prin email  sau direct din pagina web.

Sigur ca da. Puteti opta pentru plata ramburs a coletului in momentul livrarii.

Da, avem optiunea de plata cu cardul bancar prin intermediul serviciului de plata securizat Mobilpay. Aveti posibilitatea sa platiti cu orice card Visa, MasterCard, Maestro far acomision. Comanda va fi expediata odata ce plata este confirmata.

Costul este de 25 lei pentru localitatile din Romania (momentan expediem doar in Romania) si aveti livrare gratuita daca ridicati produsul din magazinul nostru din Roman.

Momentan colaboram cu Fan Courier. Pe viitor posibil sa extindem aria curierilor.

Pragul este la 250 lei sau puteti opta la ridicarea coletului din magazinul din Roman, astfel costul de livrare este anulat.

Puteti returna orice produs in termen de 14 zile de la data achizitiei. Costul de retur este suportat de noi. Exceptie de la retur fac produsele personalizate sau facute la comanda.

Ne contactati prin intermediul formularului de contact si noi o sa intram in contact cu dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil pentru a discuta detaliile de retur/inlocuire.

Perioadele de garantie sunt specificate pe paginile de produs. Nu toate produsele comercializate de noi beneficiaza de garantie.