Contact 24/24

Daca aveti intregari sau nelamuriri legate de produsele sau serviciile noastre ne putati contacta telefonic de Luni pana Vineri intre orele 9:00 - 17:00 la numarul de telefon 0737 644 277. Sau ne puteti lasa un mesaj prin intermediul formularului din aceasta pagina.

In cazul in care nu va descurcati in plasarea unei comenzi va rugam sa ne sunati la numarul de telefon 0737 644 277 in intervalul orar L – V 9:00 – 17:00 sau sa ne contactati la adresa de email comenzi@romarnia.com

Da, ne puteti apela la numarul de telefon 0737 644 277 insa este mai indicata comanda prin email  sau direct din pagina web.

Sigur ca da. Puteti opta pentru plata ramburs a coletului in momentul livrarii.

Costul este de 25 lei pentru localitatile din Romania (momentan expediem doar in Romania) si aveti livrare gratuita daca ridicati produsul din magazinul nostru din Roman.

Momentan colaboram cu Fan Courier. Pe viitor posibil sa extindem aria curierilor.

Pragul este la 250 lei sau puteti opta la ridicarea coletului din magazinul din Roman, astfel costul de livrare este anulat.

Puteti returna orice produs in termen de 14 zile de la data achizitiei. Costul de retur este suportat de noi. Exceptie de la retur fac produsele personalizate sau facute la comanda.

Ne contactati prin intermediul formularului de contact si noi o sa intram in contact cu dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil pentru a discuta detaliile de retur/inlocuire.

Daca intrebarea dumneavoastra nu a fost regasita mai sus, puteti da click pe butonul Intrebari frecvente pentru a vedea cele mai populare intrebari adresate de clienti nostri si rezolvarile acestora